Het resultaten dashboard

Met het resultaten dashboard worden de financiële resultaten in kaart gebracht. De financiële resultaten van de onderneming en van de innovaties en de vernieuwingen. 

En met het resultaten dashboard wordt nog meer gedaan dan dat. Er wordt een dashboard op maat ontwikkelt, zodat er continu zicht is op de ontwikkeling van vernieuwing, zicht op plezier in het werk, zicht op maatschappelijke bijdrage en zicht op de ontwikkeling van de markt en de eigen positie daarin en de positie van de concurrentie. 

Met het resultaten dashboard bieden we een periodiek terugkerende evaluatie aan, waarbij het dashboard tegen het licht gehouden wordt en aangepast wordt aan de wensen van dat moment. Zo helpen wij, jou als ondernemer, om op basis van "weten is meten" continu zicht te houden op jou onderneming. 

Zo komen we bijvoorbeeld ieder jaar langs om gezamenlijk het dashboard onder de loep te nemen en bij te stellen aan de eisen die je op dat moment stelt aan bepaalde onderdelen of aspecten van het bedrijf. Om hierover ook nog eens met elkaar van gedachten te wisselen en dat te vertalen naar een methode waarop je die zaken in kaart kunt brengen en periodiek kunt meten. 

"METEN IS WETEN"