Referenties

Wat onze opdrachtgevers vinden van de samenwerking

Edwin Meinsma, Directeur De Schutter Neroc: “Een echte professional! In het geval van DSN heeft Fulco te maken gehad met een voor hem onbekend marktsegment van Packaging Artwork. Ondanks deze onbekendheid heeft Fulco het niveau getoond de processen vlot te doorgronden, verbeteringen te implementeren en kwaliteit te leveren. Fulco zijn drive en aanpak heeft een inspirerende en motiverende uitwerking op zijn omgeving. Value for Money!”

 

Evert Ouwerkerk, Key Account Manager DSN Unilever Food Solutions: “Vandaag de dag noemen veel mensen zich projectmanager. Als iemand deze titel verdient dan is dat voor mij Fulco Houtveen. Wat ik van hem gezien heb is “true Project Management in the flesh!”

 

Nick Dedden Wuffen, Consultant DELA: “Fulco is een zeer gedreven projectmanager met een heel duidelijk doel voor ogen. Verwacht van zijn mensen 200% inzet en geeft zichzelf ook voor 200%. Soms voldoen de mensen niet aan zijn verwachtingen. Ondanks de enorme tegenkrachten bij DELA, wisten we toch de gestelde doelen op tijd te bereiken.

 

Dick van der Steen, Programma manager SAP Eneco: “Ik heb Fulco leren kennen als iemand met goede kennis van zaken. Fulco weet waar hij het over heeft, stuurt op resultaat en vergeet het politiek spectrum daarbij niet uit het oog. Fulco is resultaatgericht en heeft een duidelijke aanpak. Stuurt op resultaat en kosten maar niet ten koste van alles. Fulco is een fijne collega om mee te werken. Hij houdt zich aan zijn afspraken.

 

Eddie Meerveld, Senior-Adviseur Proces en Informatie Management Eneco: “Ik heb meer dan een jaar met Fulco samengewerkt. Fulco heeft diepgaand inzicht getoond in proces- en informatiemanagement en business consultancy. Hij is een echte ondernemer, die zijn collega’s inspireert. Kernwoorden: inspirerend, de juiste intuïtie, innovator, vertrouwelijk, betrouwbaar en committed.”

 

Michel van Maastricht, Service Manager Achmea/Syntrus: “Fulco is een doortastende projectmanager die je met een doel op pad kunt sturen en zowel resultaat, politiek als personele ontwikkelingen meeneemt. Fulco schuwt daarbij niet om een onorthodoxe werkwijze te gebruiken om zaken los te krijgen.”

 

Bert Vester, Senior Business Consultant Athlon Car Lease: “Fulco is één van de beste projectmanagers waar ik mee samen gewerkt heb. Slechts weinig mensen zijn in staat een goede balans te vinden tussen de overall project doelen en de interesse in details zoals Fulco dat heeft. Hij staat open voor argumenten en staat stevig als besluiten eenmaal genomen zijn. Het zou me plezier doen om nogmaals met Fulco samen te werken.”

 

David Langeveld, informatieanalist Athlon Car Lease: “Fulco is een bevlogen projectmanager met oog voor het team en de mensen die daar onderdeel van uitmaken en weet zo iedereen te stimuleren.”

 

Joost van Koppen, Programma Manager Achmea: “Fulco is een resultaat gedreven projectmanager. Hij bereikt die resultaten met een goed inzicht in het ICT-vakgebied en een dosis humor die op tijd de boel kan relativeren. Verder laat hij zich niet door tegenslagen uit het veld slaan, maar plant er omheen en gaat stug door

 

Stefan Hoogeveen, IT Manager Interpolis: “Een creatieve en allround projectmanager met een hele prettige persoonlijkheid om mee samen te werken. Zacht op de relatie en hard op de inhoud. Hij heeft een open houding, en is heel geschikt om een brede range van projecten uit te voeren en hij staat altijd klaar om zijn team bij te staan in het uitvoeren van hun taken.”

 

Dennis Kuipers, Projectmanager Interpolis: “Fulco kwam als projectmanager binnen op een lopende infrastructuur migratie met als taak dit binnen de gestelde kaders succesvol met het team te realiseren. Na gewenning aan het Fulco-effect hebben we dit gerealiseerd. Het 'effect' kenmerkt zich door keihard werken, erg veel plezier en onderling duidelijke communicatie. Het is bijzonder hoe elkaar aan te spreken en te houden aan verantwoordelijkheden zo samengaan met plezierig werken

 

 

Ton Geerlings, Hoofd Software Ontwikkeling Rabobank: “Fulco is een behoorlijk toegewijde persoon die ervoor zorgt dat de klus geklaard wordt. Als project- en programma manager kan je erop vertrouwen dat hij zijn resultaten op tijd bereikt. Fulco bereikt dit door zijn excellente planningsvaardigheden en door zijn team te inspireren. In mijn tijd van de Rabobank waren er complexe uitdagingen die we zonder de hulp van Fulco moeilijk hadden kunnen realiseren. Zijn competenties om zijn teamleden te coachen een nog beter resultaat neer te zetten en hun persoonlijke competenties te ontwikkelen zijn heel goed. En daarnaast is Fulco nog een hele fijne persoon om mee samen te werken.”