Innovatie Abonnement

Klinkt goed, zo'n Innovatie Abonnement!

 

Neem contact met mij op voor meer informatie.


Succesvol innoveren voor  een vast bedrag

per maand

 

Het Innovatie Abonnement is een uitkomst voor MKB organisaties die hun markt willen versterken of nieuwe markten willen veroveren. Heb je zelf onvoldoende tijd? Of zoek je kennis en ervaring met innovatie? Dan is het Innovatie Abonnement jouw uitkomst om je producten, diensten of je proces te verbeteren of verdergaand te vernieuwen!

  

Voer de code in:

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.


 Het probleem


Succesvolle ondernemers zijn druk met hun bestaande werk. Zij zijn de specialist op hun vakgebied. Ze weten alles over het maken van bijvoorbeeld verpakkingen, het maken van uitgewerkte bouwplannen en bestekken, zijn zeer kundig op het gebied van accountancy of bijvoorbeeld logistiek of catering of het runnen van meerdere restaurants of winkels. Ondernemers zoals jij, heel ervaren of nog maar net begonnen. Veelal komen ze niet meer toe aan vernieuwing. Het kritisch of creatief kijken naar de eigen werkprocessen, hun producten of diensten. De focus is vaak gericht op het zo goed mogelijk bedienen van de klanten.

En dat is natuurlijk heel goed. En toch op de langere termijn is het goed en nodig om te blijven vernieuwen. De organisatie te blijven ontwikkelen. En het is goed om dat vanuit een toekomst visie te doen. Vanuit een strategie en daar vervolgens planmatig invulling aan te geven. Te zorgen dat innovatie ook daadwerkelijk gebeurt. Innovatie is nl. het nieuwe doen!

 

 

 

Vragen die kunnen opspelen zijn:

 

 


 

 • “We hebben de voor ons bestaande klanten, maar blijven zij ook straks nog geïnteresseerd in onze producten of diensten?”
 • “We lopen met ideeën voor een nieuw product en weten niet waar we een start moeten maken. Zeker niet als we kijken naar de hoeveelheid werk die we nu nog hebben.”
 • “Hoe zit het met onze concurrenten? Kunnen wij hun met onze producten en diensten voor blijven?”
 • “Er liggen kansen in een nieuwe markt, maar hoe krijgen we daar voet aan de grond? Hoe kunnen we dit het beste aanpakken?”
 • “Onze processen staan onder behoorlijke druk. We zijn zo succesvol dat we het werk nauwelijks aankunnen. Hoe kunnen we de dingen anders doen? Sneller? Efficiënter? Slimmer?”
 • “Misschien zouden we onze producten en diensten meer als concept in de markt kunnen zetten en een beleving kunnen creëren voor onze klanten of de klanten van onze klanten. Hierbij willen we graag geholpen worden door experts die hier ervaring mee hebben.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

De oplossing

Je hebt er wel eens aan gedacht om op zoek te gaan naar iemand die kan helpen bij de realisatie van de vernieuwingen. Een adviseur of een projectmanager. Maar hoe beoordeel je of iemand daar daadwerkelijk verstand van heeft? En hoe kom je aan zo iemand? En wat kost dat allemaal wel niet?

Erger nog is dat de meeste experts op dit gebied óf alleen fulltime te krijgen zijn, óf alleen voor een peperduur project op de korte termijn óf alleen voor een fors uurtarief. En hoe relateer je dat dan aan de opbrengst?

Het Innovatie Abonnement lost deze problemen (en meer) op:

 • door de tijd te nemen voor de juiste verbeteringen, 12 maanden lang
 • zodat de organisatie die verbeteringen echt kan borgen
 • zodat er ruimte is voor voortschrijdend inzicht
 • omdat er vertrouwen ontstaat en veel kleine verbeteringen snel uitgevoerd worden
 • door de tegenstelling tussen adviseur en klant weg te nemen die ontstaat door een lopende rekening
 • door de onzekerheid over de kosten weg te nemen, die zijn elke maand hetzelfde

Kortom, adviseur en opdrachtgever krijgen werkelijk hetzelfde doel: van de vernieuwing een succes maken!

Deze service is uniek

Hulp in de realisatie van innovatie in abonnementsvorm is op zich al vrij bijzonder én een aantal kenmerken maken deze service echt uniek:

 • ik adviseer over de gehele breedte, kijkend naar alle producten en diensten en de activiteiten en processen die nodig zijn om deze geproduceerd of geleverd te krijgen. Geen vraag is te gek én geen middel blijft onbenut
 • alle kennis en tools die ingezet wordt tijdens het traject draag ik aan jou of je organisatie over, dus geen afhankelijkheid
 • ik werk volstrekt transparant en heb geen voorkeuren voor externe leveranciers of middelen anders dan prijs-kwaliteit
 • je kunt me bellen, appen of mailen wanneer je wil, ik doe niet aan kantooruren
 • we spreken af op locaties die voor ons allebei handig zijn, en ik hou zeker geen werkplek op jouw kantoor bezet
 • ik schakel mee op als de marketing extra aandacht behoeft, en loop niet te drukken als jij even de handen vol hebt

 

 

 

 

Dichter bij een eigen innovatie realisator op de loonlijst kun je niet komen. En voor een fractie van de salariskosten krijg je ‘het beste van 2 werelden: innovatie vanuit passie en verbinding!‘


 

 

 

Wil jij ook je onbenutte potentieel voor winst en groei benutten?
Maak dan gebruik van het vrijblijvende adviesgesprek van 20 minuten.